Køb hvalp hos Broholmerhuset ?

Vil du købe en Broholmerhvalp hos os?


Hvis du gerne vil købe en hvalp fra vores Kennel Broholmerhuset, skal du komme og besøge os. Gerne før hvalpene bliver født. Alle må komme og besøge hvalpene, men børn under 6 år ser vi helst venter, til hvalpene er over 3 uger gamle. Det er vigtigt for os, at kende vore hvalpekøbere, og det er vigtigt for dig at se, hvordan hvalpenes opvækstbetingelser er.


Vi sælger ikke hvalpe pr. mail. eller telefon.


Vi forventer også, at du viser en vis interesse fra, at du bliver godkendt som hvalpekøber, og indtil hvalpen skal rejse hjemmefra. Vi sender billeder og opdateringer til købere.


Broholmere som er købt fra os må aldrig sælges/foræres videre til tredjemand!


Hvalpen skal tilbage hertil i tilfælde af, at den skal skifte hjem. Vi vurderer så, om hvalpen kan komme ud i et nyt hjem, eller om den skal blive hos os. Denne klausul vedrørende hunden bliver også skrevet ind i købsaftalen.


Broholmerhvalpene bliver fordelt efter temperament, når de er cirka 7 uger gamle – det er naturligvis tilladt at komme med ønsker (et ønske er ikke nok)

Vi forbeholder os ret til at afvise hvalpeinteresserede – uden at give en begrundelse.

Vores Broholmerhvalpe sælges som familiehunde. Vi avler ikke hunde med udstilling for øje. Det vigtigste for os er at få avlet nogle harmoniske og velfungerende Broholmere, der lever op til racestandarten hvad angår eksteriør, sundhed og mentalitet.


Vi forventer at vores hvalpekøbere:


- At du er/bliver medlem af Broholmerselskabet, og på den måde viser din loyalitet mod racen. Medlemskab er vigtigt, fordi Broholmerselskabet og DKK stadig laver et stort stykke arbejde for at bevare vores Broholmerrace. (Broholmerselskabet tilbyder p.t. første års medlemskab gratis)

- At du vil lade hvalpen gennemgå de til en hver tid gældende avlsbedømmelsesarrangementer i Broholmerselskabet og hos DKK. Dette er vigtigt for vores avlsarbejde, da vi ellers ikke ved, hvad vores avlshunde giver videre til næste generation af Broholmere.


Hvad koster en Broholmer hos os?


En Broholmerhvalp koster hos os 11.000 kr + 3.000kr. jvf. nedenstående (1/5 – 2017).


Følgende er inkluderet i hvalpens pris, når den rejser hjemmefra os:

1.Vaccineret første gang (skal revaccineres ved 12 uger)

2.Har de fået ormekur 2 gange (3 gange hvis vi finder orm)

3.Er blevet chipmærket

4.Har DKK stambog

5.Er dyrlægetjekket – med sundhedsbog

6.Har et EU-husdyrpas

7.Er forikret mod skjulte fejl i 2 år og 3 måneder– pt hos Agria

8.Et tæppe med duften af huset og “mor”

9.Hvalpepakke med foder til den første ugestid/ de første dage

10.DKK købsaftale

11.Broholmerselskabets tillæg til købsaftale

12.Pasningsvejledning

13 Forudbetaling for mentalbeskrivelse og eksteriørbeskrivelse.(p.t. 1000 kr)

14.Depositum for HD/AD-røntgen (p.t. 2000 kr) - som tilbagebetales, når røntgenresultatet foreligger, og de to beskrivelser er gennemført.

   .     

                                                                                                                                                         

Vores hvalpe fødes og bor, de 8 uger vi har dem, i huset sammen med os. De bliver en naturlig (men skærmet) del af familien. Hvad de ellers kommer til at opleve ”ude i den store verden” inden de rejser hjemmefra afhænger af antallet at hvalpe i kuldet, årstiden og hvalpenes psyke.

Hvalpekøbere har selvfølgelig hotline 24/7/365

Og vi vil altid gerne høre hvordan det går – derfor har vi en Facebook-gruppe som kun er for ejere af lige præcis det kuld. Og ellers vil vi besvare mails, så hurtigt vi kan.


Hvem er vi ?


Vi er en familie på 2 voksne (Hardy og Helle) og 2 Broholmertæver (Idun, 6 år og Jansen’s Kraka 4 år). Vi tilbringer næsten al vores fritid med vores hunde, og vi håber med vores kommende Broholmeropdræt at kunne bidrage til racens udvikling. Vi bor i et parcelhus på landet (20 km. nord fra Aalborg).

I efteråret 2015 fik Helle DKK’s opdrætteruddannelse, og i december 2016 fik vi DKK-kennelmærke: ”Kennel Broholmerhuset’s”.

Kig jer endelig omkring på vores hjemmeside: www.broholmerhuset.dk                                                         

Eller på Facebook: Kennel Broholmerhuset


Har I lyst til at høre mere om Broholmeren, vores hunde og vores opdræt, er I altid meget velkomne til at kontakte os. Ring eventuelt og aftal besøg.


Hardy Mousten og Helle Faber 

helle@broholmerhuset.dk

26224884 eller 22929243